Blog

CBD olie voor gezonde darmen

in Gezondheid Tips 25 oktober 2022

Darmen vormen het grootste orgaan voor ons lichaam. Als daar iets mis is voel je dat in je hele lijf. Gezonde darmen zijn daarom erg belangrijk. Je kan zelf een grote bijdrage leveren voor gezonde darmen. Door gezond te eten, goed te kauwen, veel te drinken en te bewegen lever je zelf een grote bijdrage aan gezonde darmen.

Helaas zijn er toch een aantal vervelende aandoeningen waarbij mensen last hebben van hun darmen.

Deskundigen suggereren dat een slecht werkend immuunsysteem vaak een rol speelt bij aandoeningen van de darmen. Wanneer je dagelijks CBD Olie  zou nemen wordt je immuunsysteem versterkt en zal dit een positieve bijdrage kunnen leveren aan je darmen.

CBD olie zuivert en beschermt de darmwand en zorgt daarmee voor een goede darmfunctie. Ook is het gunstig voor de darmflora. CBD Olie is namelijk ook goed voor de balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën in de darmen. Bovendien verhoogt het de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels. CBD Olie  kan een toegevoegde waarde hebben voor:

  1. Een natuurlijke stoelgang;
  2. Een betere weerstand;
  3. Meer energie.

Het is ook mogelijk dat je een betere nachtrust kan ervaren met CBD Olie als je ook slaapproblemen hebt, aangezien de olie ook rustgevend is. Goed slapen betekent ook een sneller herstel aangezien een goede nachtrust daar ook belangrijk voor is.

Stress speelt ook vaak een rol bij darmklachten. Daarin zou de olie ook zeker een toegevoegde waarde kunnen hebben aangezien je meer rust kan ervaren wanneer je de olie op hebt.

Wanneer je extra spanning hebt en veel onrust is het vaak raadzaam om wat extra olie te nemen en dan is er een grote kans dat de onrust binnen een half uur tot een uur over is nadat je de olie hebt genomen.

Bij meer van de helft van de mensen zijn de zenuwen in de darmwand extra gevoelig en daardoor is het ook mogelijk dat de darmwand ontstoken raakt. Aangezien CBD Olie onstekingsremmend is zou het daarvoor ook een toegevoegde waarde kunnen hebben

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Cart