Blog

CBD tegen huidveroudering

in CBD Beauty Producten 3 januari 2023

Rimpels zijn een van de tekenen van huidveroudering en worden door veel mensen als vervelend ervaren. Iedereen wilt natuurlijk een mooie egale huid hebben.

CBD tegen huidveroudering en rimpels: hoe zit dat precies?

CBD olie staat bekend om de diverse gezondheidsvoordelen die het te bieden heeft. Zo heeft CBD olie een emotionele werking en vermindert het gevoelens van stress- en angst. Ook wordt het gebruikt wanneer me

Hoe ontstaan rimpels precies?

CBD huidolie kan helpen tegen signalen van huidveroudering zoals rimpels. Voordat wij hier meer over vertellen, willen we eerst dieper ingaan op hoe rimpels precies ontstaan. Ons bindweefsel bestaat deels uit proteïnen, namelijk collageen en elastine. CBD tegen huidveroudering.

Deze eiwitten zorgen ervoor dat je een gladde huid blijft behouden. Naarmate je ouder wordt, maakt je lichaam steeds minder collageen en elastine aan. Hierdoor wordt je huid slapper.

Rimpels ontstaan ook door een verminderde talgproductie. Talg is een vettige stof die je huid bescherming biedt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en van belang is om je huid gezond te houden. Talgklieren zorgen er ook voor dat de bovenste huidlaag niet uitdroogt en juist vochtig blijft.

Als er sprake is van een verminderde talgproductie, zal je huid dus sneller uitdrogen, waardoor ook de hoeveelheid elastine in je huid vermindert. Je huid kan zo minder goed herstellen, waardoor rimpels ontstaan.

nsen last hebben van chronische pijn en werkt CBD crème op de huid smeren tegen diverse tekenen van huidveroudering zoals rimpels. In dit artikel kom je meer te weten over hoe rimpels precies ontstaan, wat CBD crème precies is en hoe deze olie de signalen van huidveroudering tegen kan gaan. Lees snel verder en ontdek meer!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Cart