CBD Winkel

HENNEP HOND BONBONS KALMERENDE ONDERSTEUNING


17,49 incl. BTW

Goldfish Rotterdam heeft speciaal schapenvet bonbons voor honden samengesteld. De bonbons zijn glutenvrij en vrij van kleur- en smaakadditieven. Een smaakvolle aanvulling op de dagelijkse voeding van uw hond. Goldfish Rotterdam Schapenvet zorgt op een positieve manier voor de maag en darm flora en zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen. Speciaal voor gevoelige honden heeft Goldfish Rotterdam kalmerende hennep schapenvet bonbons samengesteld. We weten als geen ander dat sommige honden erg nerveus, bijtend of gestrest kunnen zijn. Denk aan harde geluiden, afscheidingsangst of een ritje in de auto. Bij honden uit stress zich op vele manieren. Sommige honden hebben gewoon een nerveuze persoonlijkheid, terwijl anderen last hebben van omgevingsprikkels. Om je hond te helpen ontspannen bevatten deze bonbons henneppoeder, kamille en citroengras.

Beschrijving

BESCHRIJVING
GOLDFISG ROTTERDAM HENNEP HOND BONBONS – KALMERENDE ONDERSTEUNING.
Goldfish Rotterdam heeft speciaal schapenvet bonbons voor honden samengesteld. De bonbons zijn glutenvrij en vrij van kleur- en smaakadditieven. Een smaakvolle aanvulling op de dagelijkse voeding van uw hond. Goldfish Rotterdam Schapenvet zorgt op een positieve manier voor de maag en ingewanden, flora en zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen. Speciaal voor gevoelige honden heeft Goldfish Rotterdam kalmerende hennep schapenvet bonbons samengesteld. We weten als geen ander dat sommige honden erg nerveus, bijtend of gestrest kunnen zijn. Denk aan harde geluiden, afscheidingsangst of een ritje in de auto. Bij honden uit stress zich op vele manieren. Sommige honden hebben gewoon een nerveuze persoonlijkheid, terwijl anderen last hebben van omgevingsprikkels. Om je hond te helpen ontspannen bevatten deze bonbons henneppoeder, kamille en citroengras.

GEWAARBORGD
• 100% THC-vrij en
lab-gecertificeerd • Schapenvet
met hennepkruit •
Kamille: kalmerend kruid • Citroengras: een krachtige antioxidant die beschermt tegen cel- en weefselschade
VOEDINGSADVIES HENNEP HOND BONBONS KALMEREND
1 bonbon per 10 kg lichaamsgewicht per dag naast de dagelijkse voeding van uw hond. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.

RAAD
Dosering 1 bonbon per 10 kg lichaamsgewicht per dag om de dagelijkse voeding van uw hond aan te vullen.
Aanwijzingen Geef het aan je hond als beloning. Of pureer het door het eten.
Om te behouden Buiten het bereik van kinderen houden. Bewaren op een droge plaats bij een temperatuur tussen de 8 en 25 graden. Bescherm tegen direct zonlicht en warmte.
Houdbaarheid 24 maanden na opening.
Hennep inhoud 5 mg per bonbon.
Kleur wit.
Ingrediënten 99% schapenvet (ruw vet 99%, ruw eiwit 1%, ruwe celstof 1%, ruwe as 1%, vocht 1%, hennep 1%)
milieuvriendelijk Goldfish Rotterdam schapenvet bonbons worden geleverd in een composteerbare zak gemaakt van een combinatie van kraftpapier en plastic. PLA is een 100% biobased kunststof gemaakt van maïs en suikerriet.
hoeveelheid 40s stuks.
Opletten Goldfish Rotterdam hennep bonbons voor honden hebben geen bijwerkingen. Het kan mogelijk een interactie geven met andere medicijnen. Dus als uw hond medicijnen gebruikt, is het beter om uw dierenarts te raadplegen. Ook als uw hond ernstige klachten heeft, neem dan altijd contact op met uw dierenarts om te kijken of een medicamenteuze behandeling noodzakelijk is. Ons advies vervangt nooit het advies van uw dierenarts. * Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding *

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HENNEP HOND BONBONS KALMERENDE ONDERSTEUNING” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Winkelmand