CBD Winkel

Chaga Paddenstoelen Extract Capsules Bio 60 caps


15,00

Chaga Capsules Bio van Pure Mushrooms is een supplement van biologische Chaga paddenstoel. Chaga heeft een ontgiftende werking en is gezond!
Chaga is de paddenstoel voor het immuunsysteem. Een echte krachtpatser die vol zit met waardevolle stoffen. Deze paddenstoel groeit tegen berkenbomen aan en wordt met de hand geoogst in de bossen van China.

Beschrijving

Pure Mushrooms Chaga Bio is een voedingssupplement vervaardigd uit de Chaga paddenstoel. Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) is Chaga al eeuwenlang één van de meest geliefde paddenstoelen. Chaga behoort tot de groep paddenstoelen met de meeste antioxidanten.

De Chaga Capsules van Pure Mushrooms bevatten een biologisch, zuiver extract van het vruchtlichaam van de Chaga paddenstoel. De Chaga wordt geoogst van duurzaam geteelde berkenbomen in het noordoosten van China. Een capsule bevat 320 milligram Chaga extract, aangevuld met acerola extract voor een extra boost aan vitamine C. Het supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Pure Mushrooms maakt gebruik van een heet water extractieproces om alle waardevolle stoffen uit de paddenstoel te extraheren. Elk supplement bevat om die reden 30% polysachariden. Pure Mushrooms Chaga Bio worden geoogst van duurzaam geteelde berkenbomen in het noordoosten van China. Dit product wordt geleverd in een handige stazak met 60 capsules.

Waar gebruik je Chaga mushroom voor? De Chaga is een heel breed inzetbare paddenstoel. Je kunt het onder andere gebruiken voor:

Verbetering van de vitaliteit*
Boosten van het immuunsysteem*
Versterking van het lichaam*
Antivirale werking*
Antioxidant*

Dagelijkse dosering: één tot driemaal daags 2 capsules
Geoogst van duurzaam geteelde berkenbomen
Heetwater extractieproces
Geschikt voor vegetariërs en veganisten
100% biologisch
Gluten-, soja- en zuivelvrij
Geleverd in stazak met 60 capsules
Voedingswaarde per capsule:

320 mg full-spectrum Chaga vruchtlichaam extract (10:1), 20 mg acerola (Malpgihia glabra)

Ingrediënten:

Chaga (Inonotus obliquus) extract*, acerola* (Malpgihia glabra), hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule).
* van biologische oorsprong

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chaga Paddenstoelen Extract Capsules Bio 60 caps” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Cart