CBD Winkel

Chill Mix Paddenstoelen Extract Capsules 60 caps


15,00

Met onze Bio Chill Mix heb jij het beste van Lion’s Mane en Reishi (Red Reishi) in één capsule. Hierbij is er een evenredige mix tussen deze waardevolle paddenstoelen. Gebaseerd op de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Ideaal ter ondersteuning op diverse vlakken. Bij deze mix staat ontspanning en focus centraal. Pure Mushrooms Chill Mix is puur, vegan en biologisch. Met alleen een toevoeging van acerola, voor extra vitamine C.

Chill Mix is een unieke blend van twee soorten paddenstoelen:

Beschrijving

Pure Mushrooms Chill Mix Bio is een voedingssupplement bestaande uit de populaire paddenstoelen Reishi en Lion’s Mane. Een unieke mix voor dagelijks gebruik. Een capsule bevat 180 mg Reishi extract en 180 mg Lion’s Mane extract, aangevuld met acerola extract voor een extra boost aan vitamine C. Chill Mix is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Pure Mushrooms Chill Mix bevat geen chemicaliën, pesticiden of andere synthetische stoffen. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het is 100% puur natuurlijk, biologisch én vegan. Ook de capsule.

Wij combineren onze paddenstoelsupplementen met acerola. Acerola is een tropische bes die voornamelijk in Centraal- en Zuid-Amerika voorkomt. Ze zijn één van de krachtige antioxidanten en zitten boordevol met vitamine C. Een krachtige combinatie die ons lichaam helpt bij het behouden van een natuurlijke balans.

Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en/of bij een allergie voor een van de ingrediënten. Bij twijfel, raadpleeg je arts of apotheker.

Dagelijkse dosering: één tot driemaal daags 2 capsules
100% extract van vruchtlichamen
Heetwater extractieproces
Gekweekt op natuurlijke voedingsbodem
Geschikt voor vegetariërs en veganisten
100% biologisch
Gluten-, soja- en zuivelvrij
Geleverd in stazak met 60 capsules
Voedingswaarde per capsule:
180 mg Reishi extract (17:1), 180 mg Lion’s Mane extract (11:1), 20 mg acerola

Ingrediënten:
Reishi (Ganoderma Lucidum) extract*, Lion’s Mane (Hericium erinaceus) extract*, acerola extract* en plantaardige cellulose capsules (Hydroxypropylmethylcellulose)
* van biologische oorsprong

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chill Mix Paddenstoelen Extract Capsules 60 caps” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Cart