CBD Winkel

Fit Mix Paddenstoelen Extract Capsules 60 caps


15,00

De Bio Fit mix is een unieke mix van drie krachtige paddenstoelen: Cordyceps, Maitake en Reishi. Elke paddenstoel heeft zijn eigen voordelen, waardoor jij de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.
Bij deze mix staat energie en vitaliteit centraal. Een krachtige combinatie die jou helpt om je dagelijks topfit te voelen. Pure Mushrooms Fit Mix is puur, vegan en biologisch. Met alleen een toevoeging van acerola, voor extra vitamine C.

Beschrijving

Pure Mushrooms Fit Mix Bio is een voedingssupplement bestaande uit de populaire paddenstoelen Cordyceps, Reishi en Maitake. Een unieke mix voor dagelijks gebruik. Een capsule bevat 110 mg Cordyceps extract, 110 mg Reishi extract en 110 mg Maitake extract. Het supplement is aangevuld met acerola extract voor een extra boost aan vitamine C. Fit Mix is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Pure Mushrooms maakt gebruik van een heet water extractieproces om alle waardevolle stoffen uit de paddenstoel te extraheren. Elk supplement bevat om die reden 30% polysachariden. Dit product wordt geleverd in een handige stazak met 60 capsules.

Dagelijkse dosering: één tot driemaal daags 2 capsules
100% extract van vruchtlichamen
Heetwater extractieproces
Gekweekt op natuurlijke voedingsbodem
Geschikt voor vegetariërs en veganisten
100% biologisch
Gluten-, soja- en zuivelvrij
Geleverd in stazak met 60 capsules
Voedingswaarde per capsule:
110 mg Cordyceps extract (9:1), 110 mg Reishi extract (17:1), 110 mg Maitake extract (12:1), 20 mg acerola

Ingrediënten:
Reishi (Ganoderma Lucidum) extract*, Cordyceps (Cordyceps Militaris) extract*, Maitake (Grifola Frondosa) extract*, acerola extract* en plantaardige cellulose capsules (Hydroxypropylmethylcellulose)
* van biologische oorsprong

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fit Mix Paddenstoelen Extract Capsules 60 caps” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Cart