CBD Winkel

Aanbieding!

Goldfish Rotterdam Snackbox Hennep Immuun & Hennep Kalmerend Voor Honden


29,99

Speciaal voor gevoelige en oudere honden heeft Goldfish Rotterdam hondensnacks met Hennep immuun en kalmerend  ontwikkeld. In Nederland zijn deze hondensnoepjes beter bekend als schapenvetbonbons. De snack box bevat 1 zakje schapenvet met Hennep immuun en een zakje schapenvet met Hennep Kalmerend . Er is ontdekt dat wanneer Hennep Kalmerend en Hennep Immuun  afwisselend worden gebruikt, ze elkaars effect versterken. Door de interactie die plaatsvindt tussen beide Hennep  kunnen resultaten worden bereikt die de 2 cannabinoïden alleen niet zullen bereiken. Hoe beter beide Hennep de -doseringsverhouding, hoe effectiever deze combinatie. Vooral bij honden die wat ouder zijn kan de basisfunctie verzwakken. Maar honden die last hebben van nervositeit/verlatingsangst of het erg druk hebben zullen ook meer ontspannen zijn. De combinatie van schapenvet met Hennep Kalmerende  en immuun is een natuurlijke en gezonde snack voor een smakelijke aanvulling op de dagelijkse voeding van uw hond. Schapenvet biedt ondersteuning voor een glanzende huid en de vitaliteit van uw trouwe viervoeter.

Beschrijving

Schapenvet wordt door veel honden gegeten en wordt meestal als tussendoortje gegeven naast de reguliere voeding. De Goldfish Amsterdam snackbox met Hennep Immuun & Hennep Kalmerend bevat van nature vitamine A en vitamine D, die het immuunsysteem van uw hond ondersteunen. Beide vitamines zijn essentieel voor het gezichtsvermogen, het maagdarmkanaal, de luchtwegen, de slijmvliezen en voor de versterking en opbouw van de botten. De formule ondersteunt ook de spijsvertering en het energieniveau.

 

GEGARANDEERD

1 zakje Hennep Immuun ondersteuning & 1 zakje Hennep kalmeerden  hondensnacks (totaal 80 stuks)

THC vrij en laboratorium gecertificeerd.

Verrijkt met henneppoeder met volledig spectrum.

100% natuurlijk (geen kunstmatige kleur-, smaak- of bewaarmiddelen).

Ondersteunt weerstand, stofwisseling, vitaliteit en huid & vacht.

Gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding.

 

GOLDFISH ROTTERDAM SNACKBOX HENNEP IMMUUN & HENNEP KALMEREND  VOOR HONDEN VOEDINGSADVIES

1 bonbon per 10 kg lichaamsgewicht per dag als aanvulling op de dagelijkse voeding van uw hond. De Hennep schapenvetbonbons zijn geschikt voor alle hondenrassen van alle leeftijden en ook voor honden met een voedselallergie. Ons advies is om de Hennep immuun ondersteuning hondensnacks in de ochtend te geven zodat u de Hennep kalmeerden hondensnacks in de avond kunt geven. Beloon uw hond met een gezonde traktatie.

 

ADVIES

Dosering 1 bonbon per 10 kg lichaamsgewicht per dag als aanvulling op de dagelijkse voeding van uw hond.
Gebruiksaanwijzing Geef het aan uw hond als beloning. Of pureer het door het eten.
Bewaren Buiten het bereik van kinderen houden. Donker, droog en koel bewaren. Beschermen tegen direct zonlicht en hitte.
Houdbaarheid 24 maanden na opening.
Hennep inhoud 5 mg per bonbon
Kleur wit.
Ingrediënten 99% schapenvet (ruw vet 99%, ruw eiwit 1%, ruwe celstof 1%, ruwe as 1%, vocht 1%, Hennep 1%
Milieuvriendelijk Goldfish Rotterdam Hennep  schapenvet bonbons worden geleverd in een composteerbare zak gemaakt van een combinatie van kraftpapier en plastic. PLA is een 100% biobased plastic gemaakt van maïs en suikerriet.
Hoeveelheid 80 st.
Let op Niet gebruiken tijdens zwangerschap en bij lactatie.

Hennep heeft geen bijwerkingen. Het kan mogelijk interageren met andere medicijnen. Dus als uw hond medicijnen gebruikt, is het raadzaam om uw dierenarts te raadplegen. Ook als uw hond ernstige klachten heeft, neem dan altijd contact op met uw dierenarts om te bepalen of medische behandeling noodzakelijk is.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Goldfish Rotterdam Snackbox Hennep Immuun & Hennep Kalmerend Voor Honden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Cart