CBD Winkel

HEMP DOG BONBONS MUSCLE SUPPORT


17,49

Goldfish Rotterdam heeft speciale schapenvetbonbons ontworpen voor oudere honden die nog zo enthousiast zijn als puppy’s. Met de toevoeging van henneppoeder met volledig spectrum, groenlipmossel en kurkuma maakt de unieke formule van Goldfish Rotterdam het een natuurlijke en gezonde snack als aanvulling op de dagelijkse voeding van uw hond. Schapenvetbonbons hebben een positieve invloed op de maag en darmflora en zorgen voor een betere opname van voedingsstoffen. Ook dit stimuleert en ondersteunt het immuunsysteem wat een gunstige werking heeft op huid en vacht. Kurkuma en groenlipmossel ondersteunen de vitaliteit van uw trouwe viervoeter. Vooral als honden ouder worden, wordt de basisfunctie zwakker.

Beschrijving

DESCRIPTION

GOLDFISH ROTTERDAM HENNEP HONDENBONBONS – MUSCLE SUPPORT.

Goldfish Rotterdam heeft speciaal voor honden schapenvetbonbons samengesteld. De bonbons zijn glutenvrij en vrij van kleur- en smaakstoffen. Een smaakvolle aanvulling op de dagelijkse voeding van uw hond. Goldfish Rotterdam Schapenvet heeft een positieve invloed op de maag- en darmflora en zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen. Speciaal voor honden met mobiliteitsproblemen heeft Goldfish Rotterdam hennep schapenvet bonbons samengesteld. We weten hoe moeilijk het is voor onze honden om oud te worden. Verschillende ongemakken treden soms op, omdat het lichaam strakker wordt en helaas krijgen sommige honden ook te maken met slijtage als gevolg van artritis. Ter ondersteuning van de gewrichten van uw hond bevatten deze bonbons henneppoeder, groenlipmossel en kurkuma.

WERELDWIJDE POPULARITEITSGROEI GROENLIPMOSSEL

De laatste jaren is er meer onderzoek gedaan naar de groenlipmossel die alleen kan overleven in het extreem schone water van de Marlborough Sounds in Nieuw-Zeeland. De enorme kracht van de groenlipmossel zit hem in de enorme diversiteit aan Omega-3 vetzuren van dit schelpdier. De groenlipmossel bevat vetten waarvan bekend is dat ze een gunstig effect hebben op hart en bloedvaten, botten, spieren en gewrichten. Kurkuma is een natuurlijke en krachtige antioxidant. In Azië wordt het al eeuwenlang in de keuken gebruikt als kruid voor soepele en gezonde spieren. Kurkuma bevat stoffen die bekend staan ​​om zijn krachtige ontstekingsremmende eigenschappen.

GEGARANDEERD

•100% THC-vrij en laboratoriumgecertificeerd.
• Schapenvet met henneppoeder • Groenlipmossel
uit Nieuw-Zeeland: ondersteunt heup- en gewrichtsfuncties
• Kurkuma: een krachtige antioxidant die beschermt tegen schade door vrije radicalen.

VOEDINGSADVIES HENNEP HOND BONBONS SPIERONDERSTEUNING

1 bonbon per 10 kg lichaamsgewicht per dag als aanvulling op de dagelijkse voeding van uw hond. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.

HET ADVIES

Dosering 1 bonbon per 10 kg lichaamsgewicht per dag als aanvulling op de dagelijkse voeding van uw hond.
instructies: Geef het aan je hond als beloning. Of pureer het door het eten.
Houden Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren op een droge plaats bij een temperatuur tussen de 8 en 25 graden. Beschermen tegen direct zonlicht en hitte.
Houdbaarheid 24 maanden na opening.
hennep inhoud 10 mg per bonbon.
Kleur wit.
Ingrediënten 99% schapenvet (ruw vet 99%, ruw eiwit 1%, ruw celstof 1%, ruw als 1%, vocht 1%, hennep 1%)
milieuvriendelijk Goldfish Rotterdam schapenvet bonbons worden geleverd in een composteerbare zak gemaakt van een combinatie van kraftpapier en plastic. PLA is een 100% biobased plastic gemaakt van maïs en suikerriet.
aantal 40 stuks
Vrijwaring henneppoeder, groenlipmossel en kurkuma hebben geen bijwerkingen. Een interactie met andere medicijnen is mogelijk. Als uw hond andere medicijnen gebruikt, is het raadzaam om uw dierenarts te raadplegen . Ook als uw hond symptomen heeft, neem dan altijd contact op met uw dierenarts om te kijken of medische behandeling noodzakelijk is. Dit advies vervangt niet het advies van de dierenarts. * Niet gebruiken tijdens de dracht of lactatieperiode.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HEMP DOG BONBONS MUSCLE SUPPORT” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Cart