CBD Winkel

Aanbieding!

HENNEP SCHAPENVET VOORDEEL PAKKET CALMING SUPPORT


45,00 incl. BTW

Speciaal voor gevoelige honden heeft Goldfish Rotterdam deze kalmerende hennep schapenvet bonbons samengesteld. We weten als geen ander dat sommige honden enorm angstig, nerveus en of gestrest kunnen zijn. Denk aan harde geluiden, verlatingsangst of een rit in de auto. Stress en angst komt bij honden op verschillende manieren tot uiting. Sommige honden hebben simpelweg een nerveuze persoonlijkheid, terwijl andere juist last hebben van prikkels uit de omgeving. Om uw hond te helpen ontspannen bevatten deze bonbons hennep poeder, kamille en citroengras. Steeds meer hondeneigenaren de hennep schapenvet bonbons calming support aan hun hond voor ongerustheid, stress en angst.

Dit voordeel pakket bevat 3 zakken hennep schapenvet bonbons calming support.

KENMERKEN
• 100% THC vrij en lab-gecertificeerd.
• Schapenvet met henneppoeder bevat van oorsprong CBG.
• Kamille: kalmerend rustgevend kruid.
• Citroengras: een krachtige antioxidant die bescherming biedt tegen cel – en weefselschade.

Beschrijving

HENNEP SCHAPENVET BONBONS CALMING SUPPORT BEVATTEN VAN NATURE CBG.
Hoe fijn is het om te weten dat uw honden ook baat kunnen hebben bij het gebruik van hennep. Henneppoeder bevat van nature de niet psycho-actieve stof Cannabigerol ofwel CBG. Net als wij mensen voelen honden ook vreugde, pijn, angst, stress en liefde maar beschikken ze ook over het endocannabinoidensysteem. De afgelopen jaren zijn er veel onderzoeken gedaan naar het endocannabinoidensysteem. Het lichaam maakt zelf stoffen aan die erg lijken op cannabinoïden uit hennepplant namelijk endocannabinoïden. De CBG uit de hennep is in staat te binden aan receptoren die deel uitmaken van het lichaamseigen endocannabinoïdensysteem. Deze receptoren fungeren als signaalgevers hierdoor regelen ze alle belangrijke processen in het lichaam. Mede hierdoor is hennep breed inzetbaar en geven steeds meer hondeneigenaren de hennep schapenvet bonbons calming support aan hun hond voor ongerustheid, stress en angst.

HET BELANG VAN EEN ANALYSE LAB-RAPPORT.
De populariteit van hennepproducten voor honden neemt snel toe met als gevolg dat het bijna overal te koop is. Helaas is het onmogelijk om aan de buitenkant te zien of het de actieve stoffen bevat. Alle hennepproducten die Onze zwarte parel verkoopt worden uitvoerig in een laboratorium getest om de kwaliteit te waarborgen. Ook het schapenvet van Goldfish Rotterdam heeft een batchnummer waardoor u zelf het analyse lab-rapport kunt inzien.

HOEVEEL HENNEP SCHAPENVET BONBONS CALMING SUPPORT MAG UW HOND.
U kunt de schapenvet bonbons geven als beloning of als gezonde snack tussendoor. Ons advies is om 1 bonbon per 10 kg lichaamsgewicht per dag ter aanvulling op de dagelijkse voeding van uw hond. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.

Dosering: 1 bonbon per 10 kg lichaamsgewicht per dag
Hoeveelheid: 100 gram bevat circa 40 stuks.
Bewaren: Op een koele, droge en donkere plaats
Houdbaarheid: 29-9-2023
Hennep Gehalte: 5 mg CBG per bonbon.
Kleur: wit
Ingrediënten: Schapenvet (95%), henneppoeder(2%), Kamille(2%), lemongrass(2%)
Ruw vet 97%, ruw as <0,10%, ruwe celstof <1,70%, ruwe eiwit 1,10%. Voedingswaarde 903kcal per 100gr.
Vorm: bonbon

let op Tijdens dracht en lactatieperiode niet gebruiken.
advies Hennep schapenvet bonbons calming support heeft geen bijwerkingen. Het kan mogelijk een wisselwerking hebben met andere medicijnen. Dus als uw hond medicijnen gebruikt is het raadzaam eerst te overleggen met uw dierenarts. Ook als uw hond ernstige klachten heeft, neem dan altijd eerst contact op met uw dierenarts om te laten onderzoeken of medische behandelingen noodzakelijk zijn. Ons advies vervangt nog het advies van de dierenarts

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HENNEP SCHAPENVET VOORDEEL PAKKET CALMING SUPPORT” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Winkelmand