CBD Winkel

Lion’s Mane Paddenstoelen Extract 60 caps


15,00

Pure Mushrooms Lion’s Mane Bio capsules bevatten een 100% extract van vruchtlichaam van de Lion’s Mane zwam (Hericium erinaceus). Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) is Lion’s Mane al eeuwenlang één van de meest geliefde paddenstoelen.

De Lion’s Mane Capsules van Pure Mushrooms bevatten een biologisch, zuiver extract van het vruchtlichaam van de Lion’s Mane paddenstoel. Een capsule bevat 320 milligram Lion’s Mane extract, aangevuld met acerola extract voor een extra boost aan vitamine C. Het supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Beschrijving

Lion’s Mane wordt gebruikt om je hersenfuncties vitaal te houden*. Ook wanneer je jong bent en last hebt van een slechte concentratie*, kun je veel baat hebben bij Lions Mane. Door stress, depressie, angsten enzovoort is het heel goed mogelijk dat je hersenen vermoeid zijn. Lions Mane geeft het brein een boost en maakt het mogelijk beter in staat te zijn de cognitieve functies te gebruiken*. Deze paddenstoel wordt met name gebruikt als nootropic: zo ondersteunt het bij het leer- en concentratievermogen*.

Pure Mushrooms Biologische Lion’s Mane Capsules
Pure Mushrooms maakt gebruik van een heet water extractieproces om alle waardevolle stoffen uit de paddenstoel te extraheren. Elk supplement bevat om die reden 30% polysachariden.

De Lions Mane staat bekend vanwege zijn positieve effecten op de hersenen*, maar daarnaast kent deze paddenstoel ook nog andere voordelen. Zo helpt de paddenstoel bij diverse klachten:

Hersenen, focus en geheugen*
Stress en emotionele klachten*
Ondersteuning maag- en darmstelsel*
Verbeteren van focus en concentratie*

De Lion’s Mane supplementen van Pure Mushrooms worden geteeld op een natuurlijke voedingsbodem met biologisch gemengd zaagsel (78%), biologische tarwezemelen (20%), biologisch suikerriet (1%) en natuurlijke limoen (1%).

Lion’s Mane extract (11:1) van 100% vruchtlichaam
Bevat per capsule 320 mg Lion’s mane extract en 20 mg acerola
Bevat 30% polysachariden
Heetwater extractieproces
Vrij van bindmiddelen
Gekweekt op een natuurlijke voedingsbodem
Geschikt voor vegetariërs en veganisten
100% biologisch
Gluten-, soja- en zuivelvrij
Keuze uit 60 of 120 capsules
Dosering:
Neem één tot driemaal daags 2 capsules.

Samenstelling per Lion’s Mane capsule
320 mg extract van Lion’s Mane (Hericium erinaceus) vruchtlichaam (11:1)
20 mg acerola (Malpgihia glabra)

Ingrediënten
Lion’s Mane (Hericium erinaceus) extract*, acerola* (Malpgihia glabra), hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule).

* van biologische oorsprong

Waarschuwingen/Bewaaradvies
Buiten bereik van kinderen houden. NIet gebruiken tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en/of bij een allergie voor een van de ingrediënten. Bij twijfel, raadpleeg je arts of apotheker.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lion’s Mane Paddenstoelen Extract 60 caps” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Cart