CBD Winkel

Reishi Paddenstoelen Extract Capsules 60 caps


15,00

Reishi Capsules Bio van Pure Mushrooms is een supplement vervaardigd uit de Reishi paddenstoel. Met Reishi creëer je balans en ontspanning!
Reishi is een natuurlijke bron van antihistamine*, daarom wordt deze paddenstoel veelvuldig ingezet bij allergieën, zoals bij hooikoorts. Veel mensen gebruiken deze zwam dan ook als aanvulling op hun hooikoortsmedicatie. Wanneer je kampt met een allergische reactie (zoals bij hooikoortsklachten) betekent dit dat er een teveel aan histamine aanwezig is in het lichaam. Door een overschot aan histamine ontstaan de bekende hooikoortsklachten, zoals niezen, snotteren en tranende ogen. Reishi onderdrukt de werking van histamine, waardoor je lichaam minder symptomen ervaart*. De werkzame stof triterpenen die van nature in deze paddenstoel voorkomen helpen ons lichaam bij dit proces*.

Beschrijving

Pure Mushrooms Reishi Bio is een voedingssupplement vervaardigd uit de Reishi paddenstoel. Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) is Reishi al eeuwenlang één van de meest geliefde paddenstoelen. Het supplement is met name populair vanwege de adaptogene eigenschappen.

De Reishi Capsules van Pure Mushrooms bevatten een biologisch, zuiver extract van het vruchtlichaam van de Reishi paddenstoel, gekweekt op massief eikenhout. Een capsule bevat 320 milligram Reishi extract, aangevuld met acerola extract voor een extra boost aan vitamine C. Het supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Pure Mushrooms maakt gebruik van een heet water extractieproces om alle waardevolle stoffen uit de paddenstoel te extraheren. Elk supplement bevat om die reden 30% polysachariden. De reishi paddenstoelen van Pure Mushrooms worden gekweekt op massief eikenhout. Dit product wordt geleverd in een handige stazak met 60 capsules.

Waar gebruik je deze mushroom voor? Reishi is een heel breed inzetbare paddenstoel. Je kunt het onder andere gebruiken voor:

Antivirale en antibacteriële eigenschappen*
Natuurlijke antihistamine (hooikoorts)*
Eczeem*
Anti-aging*
Beschermende en ondersteunende functie voor de lever*
Een goede nachtrust*

Met polysacchariden en triterpenen
Dagelijkse dosering: één tot driemaal daags 2 capsules
Gekweekt op natuurlijke voedingsbodem van massief eikenhout
Heetwater extractie
Geschikt voor vegetariërs en veganisten
100% biologisch
Gluten-, soja- en zuivelvrij
Geleverd in stazak met 60 capsules
Voedingswaarde per capsule:

320 mg full-spectrum Reishi (Ganoderma lucidum) extract (17:1), 20 mg acerola (Malpgihia glabra) per capsule

Ingrediënten:

Reishi (Ganoderma lucidum) extract*, acerola* (Malpgihia glabra), hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule).
* van biologische oorsprong

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reishi Paddenstoelen Extract Capsules 60 caps” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Cart