Retourneren

Retourneren

Het kan zijn dat u nadat u uw bestelling hebt geplaatst, toch af wilt zien van de aankoop. Wanneer u dit meldt aan ons heeft u nog 14 dagen de tijd om het product zonder opgaaf van reden terug te sturen naar ons.

Hieronder vindt u onze retour regels:

  • Voeg een briefje toe aan uw bestelling en schrijf daarop uw naam en ordernummer.
  • Producten die geopend of gebruikt zijn kunnen niet geretourneerd worden aangezien onze producten tot de bederfelijke waren behoren.
  • Indien mogelijk ontvangen wij de geretourneerde producten graag in hun originele verpakking.
  • Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
  • Nadat we uw retour hebben ontvangen en aan de eisen is voldaan, maken we binnen 14 dagen (meestal binnen 2 dagen) het aankoopbedrag terug naar u over.

Stuur uw retour naar:

Onze Zwarte Parel Retourafdeling 
Seggeweg 34C
3237MK Vierpolders

Additionele retourinformatie

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. We willen u vriendelijk verzoeken om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, onze chat of via de reguliere post. Wij gaan uw klacht met de grootste zorg bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen!

Onze gegevens:

Onze Zwarte Parel
Seggeweg 34C
3237MK Vierpolders

Telefoon: +31 (06) 26 13 71 06

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

    Cart